Winnaars 2013

DE TV-BEELDEN 2013

De winnaar van de tv-beelden 2013 is

‘De Beste Singer-Songwriter van Nederland’

Het programma, geproduceerd door BlazHoffski en uitgezonden door VARA/BNN, werd door de webjury verkozen tot beste nieuwe format van afgelopen jaar. Met deze verrassing werd Giel Beelen, medebedenker en presentator van het programma, woensdagochtend 6 maart 2013 tijdens zijn live radioshow ‘GIEL!’ overvallen door juryvoorzitter Boris van der Ham.

winnaar Giel

Giel Beelen toonde zich blij verrast met de prijs: “Fantastisch, hier ben ik ontzettend blij mee! En ik wil zeker ook Dan Blazer en Erik van der Hoff van BlazHoffski en Han Kooreneef noemen. Han staat ook echt aan de basis van dit concept.”

In het juryrapport roemde de vakjury het format ‘De Beste Singer-Songwriter van Nederland’ al om de intimiteit, de passie en het lef die van het programma uitgaan. “Dit programma bewijst dat een format vanuit een niche kan uitgroeien tot een populair en veelbesproken televisie programma. Het programma heeft nieuw, puur talent opgeleverd. En gelet op het grote aantal reacties via social media heeft het programma de kijkers geraakt”, aldus het juryrapport.